Kerhon ylläpitämä lennokkikenttä sijaitsee Helsingissä lähellä Sipoon rajaa osoitteessa: Talosaarentie 107. Kenttää hoidetaan kesäisin viikoittain ja ruoho pidetään lyhyenä kerhon päältäajettavalla ruohonleikkurilla (Tehokas ja nopea peli, tyyppejä jaellaan halukkaille leikkurin ollessa kentällä). Kentältä löytyy pöytiä sekä hiiligrilli. Hyvällä säällä kentällä saattaa olla samanaikaisesti paljonkin käyttäjiä ja ihmisten turvalllisuudesta on pidettävä erityistä huolta.

Toiminta kentällä tapahtuu omalla vastuulla. Suosittelemme lennättäjille Suomen ilmailuliiton (SIL) jäsenyyttä, joka sisältää jäsenetuna kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

HUOMIO! Kentän vastapäisen metsän takana sijaitsee hevostalli, jossa voi aiheutua vaaratilanne hevosten pillastuessa. Lennättämistä on tämän johdosta ehdottomasti vältettävä vastapäisen metsän sekä sen taikaisten alueiden päällä. Erityistä varovaisuutta vaativat etenkin isot polttomoottorilennokit, joista aiheutuu kovaa melua. Viereisillä pelloilla ja metsän rajassa myös ratsatetaan ajoittain ja hevosten läsnäoloon tulee tällöin kiinnittää erityistä huomiota muillakin alueilla. Jos hevosia on näköpiirissä, näiden pällä ei missään tilanteessa saa lennättää ja isoilla lennokeilla lennättämistä on vältettävä kokonaan. Katso kuva alta!.