F3A - RC-taitolentokone on suosituin FAI F3-taitolentojen kilpailuluokka. Upeaa lentoa ja tarkkoja suorituksia

F3A:ssa suoritetaan sarja tarkasti määriteltyjä lentokuvioita, jotka vaativat piloteilta huipputarkkuutta ja kykyä hallita koneidensa pienimpiäkin liikkeitä. Tuomaristo arvioi jokaisen suorituksen täsmällisyyttä ja tyylikkyyttä, ja kilpailun jännitys tiivistyy jokaisella kierroksella.

Avoin kaikille

F3A:n parhaita puolia on sen avoimuus. Kilpailuissa voi osallistua monenlaisilla koneilla, ja pilotit voivat valita itselleen parhaiten sopivan moottorityypin – olipa se sitten perinteinen polttomoottori, innovatiivinen sähkömoottori tai jokin aivan uusi ratkaisu. Tämä luo ainutlaatuisen ympäristön, jossa tekninen kehitys ja luovuus kukoistavat.

Aloita matka kohti huippua

F3A-harrastuksen aloittaminen on helpompaa kuin luuletkaan! Sport-luokka tarjoaa erinomaisen lähtökohdan taitolennon kiehtovaan maailmaan. Yksinkertaisempien koneiden ja liikkeiden avulla voit hioa taitojasi ja edetä ajan myötä vaativampiin luokkiin.

Kilpailumenestys ja Kansainväliset Saavutukset

F3A-luokassa suomalaiset ovat kunnostautuneet kansainvälisesti. Esimerkiksi Lassi Nurila on voittanut maailmanmestaruuden, mikä nostaa esiin Suomen vahvan aseman tässä lajissa. Joukkuekilpailut ovat myös tärkeitä, sillä ne tuovat yhteen parhaat pilotit ympäri maailman.

Liity joukkoon

F3A on enemmän kuin pelkkä kilpailu. Se on yhteisö, joka tuo yhteen taitolennon ystäviä kaikkialta maailmasta. Lentotapahtumat, koulutukset ja yhteistyö tarjoavat ainutlaatuisen tilaisuuden oppia toisiltamme ja jakaa innostusta tätä upeaa lajia kohtaan.

F3A odottaa sinua

Olitpa sitten kokenut lentäjä tai vasta aloittelemassa, F3A tarjoaa jotakin jokaiselle. Koe lentämisen riemu, testaa taitojasi ja liity jännittävään yhteisöön. F3A - koho korkeuksiin ja löydä uusia ulottuvuuksia taitolennon maailmassa!

lue lisää